غذا

مشکوفی با میچی

سلام دوست خوبم چطوری؟
امروز میخوام یه روش خیلی ساده درست کردن مشکوفی رو بهت بگم

 

مشکوفی یا مشکافی یه دسر مازندرانی هست که بیشتر توی مهمونی های ماه رمضون جایگزین فرنی میشه

و توی مهمونی های غیر از ماه رمضونی هم به عنوان دسر استفاده میکنن ، بسیار خوشمزه ست با یه بافت دلچسب و نرم 🙂

بهتون پیشنهاد میدم حتما درستش کنین و لذت ببرین 🙂

توی عکس پایین مواد لازم رو برات نوشتم
شیر سرد و شکر و نشاسته و هل و زعفرون ، همه رو با هم قاطی کن و خوب که هم زدی و نشاسته حل شد
بذار روی شعله گار خوب و مداوم هم بزن تا ته نگیره
وقتی شروع کرد به قُل زدن 3تا قاشق غذا خوری بهش گلاب اضافه کن و تا جایی هم بزن که نه خیلی شل باشه نه سفت شه ، بعدشم بریز توی کاسه و با هرچی که دوست داری تزیین کن

نوش جونت 🙂

راستی این میزان مواد 6تا کاسه کوچیک مشکوفی مهمونت میکنه 🙂

راسنی دوم :)) میتونی واسه خرید کاسه جینگول بری به این لینک

بزن روی عکس تا مواد مورد نیازشو ببینی اگرم دوست داری میتونی save کنی تا همیشه دم دستت باشه 🙂

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *