غذا

حلوای رژیمی / حلوای مجلسی / حلوا

تقریبا کسی رو ندیدم که حلوا دوست نداشته باشه اما تعداد زیادی رو  دیدم که نمیتونن حلوا بخورن و از نقد و چربی بسیار زیادش ترس دارن
خوده من بخاطر اینکه کیسه صفرامو از دست دادم و همسرم فشار خون بالا داره سالی یبار به بهونه محرم یا ماه رمضون حلوا درست میکنم امروز روز عاشورا بود و منم توی اینستاگرام استوری دوستامو میدیدم که خیلی هاشون حلوا پخته یا خورده بودن و منم وسوسه شدم… :)) اما راستش خیلی دو دل بودم که درست کنم یا نه

خلاصه که دست بکار شدمو شروع کردم سرچ کردن یه رسپی از حلوای مجسلی تر و تمیز

همینطور مشغول بودم که به آماده کردن مواد اولیه خیلی اتفاقی توی رسپی چشام کره رو دید اما روغنو ندید :)))))))))))))
و طبق عادت شکر های حلوا و شله زرد و فرنی و مشکوفی و کیک و هرچییییییییییییییییزی که این سبکی هست رو اگه مهمون نداشته باشمو نخوام مجسلی پسند باشه بخاطر ذائقه خودمون کمتر میریزم چون کم شیرین تر دوست داریم

 

حالا بیاید بگم مواد اولیه چیاس

 

مرحله اول

یه قابلمه بردار و شکر هارو  با یک پیمانه آب بذار روی حرارت. بعد از اینکه شکر ها حل شدن زعفران آسیاب شده رو به همراه پودر هل و ( وانیل —-> دلخواه) بریز توی همون مخلوط آب و شکر و 1 دقیقه بعد شعله رو خاموش کن

 

 

مرحله دوم

 

آرد رو 3 بار الک کن و بریز توی یه قابلمه یا ماهیتابه و با حرارت ملایم هم بزن تا بوی خامی آرد بره و رنگش عوض شه

 

نکته !!   توی این مرحله وقتی رنگ آرد عوض شد من 2 بار آرد دوباره الک کردم تا اگه گوله ای هم ایجاد شده باشه  باز شه !! ( اگه حوصله نداری میتونی انجام ندی اما بدون که به بافت نرم حلوات خیلی کمک میکنه مخصوصا که بخاطر رژیمی بودنش روغن خیلیییییی کمی استفاده میکنیم )  تنبلی رو بذار کنار 😉

 

مرحله سوم

 

کره یا روغنی رو که آماده کردی رو (پیشنهاد میدم کرده باشه اونم از نوع حیوانی چون هم سالم تره هم بافت خوبی ایجاد میکنه ) آروم به آرد تفت داده شده اضافه کن

 

مرحله چهارم

 

توی این مرحله اون شهدی که درست کردی رو باید آروم آروم به آرد اضافه کنی و بهتره گلاب رو توی این مرحله بریزی توی شهد تا عطر و بوش حفظ بمونه و برای اینکه به رنگ حلوا کمک کنی میتونی یه کمی پودر دارچین به شهد اضافه کنی  تا هم عطر خوبی به کار بده هم رنگ .

نکته مهم اینجاست که چون برای این حلوا شما نصف لیوان کره یا روغن نیاز داشتی که بخاطر رژیمی بودن بیخیالش شدی

باید بعد ارینکه شهد رو اضافه کردی و میبینی که میزانش برای یه دست شدن حلوا کافی نیست حالا باید کمی آب جوش به مخلوط اضافه کنی و شروع کنی به هم زدن اگر توی این مرحله از همزمان کمک بگیری در حالی که روی حرارت ملایم هست بسیار راحتتره برات 🙂

 

 

و در نهایت شما یک حلوای فوق العاده خوش رنگ و عطر و کم شیرین داری که برای خوراک خونگی بسیار مناسبه و میزان خیلی کم روغنش حس سبکی به آدم میده و دیگه عذاب وجدان چاقی نمیگیری 🙂

من میچکام و توی وبسایت  و پیج اینستاگرام میچی سعی میکنم از تجربیات و نکات جذاب برات پست بذارم

مرسی که با منی

شادزی دوست من 🙂 3>

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *